Oprettet af Janne Hansen den 03. juni 2015

National Talentkonference 2015

Igen i år afholder Akademiet den årlige talentkonference, hvor gymnasier og samarbejdspartnere inviteres til en dag med faglig inspiration og erfaringsudveksling. På programmet er der oplæg med bl.a. Kgl. Balletchef Nikolaj Hübbe og Direktør for European Talent Center Csilla Fuszek.

 
Onsdag d. 2. september 2015 kl. 9.30 åbner Akademiet dørene til årets talentkonference, hvor fokus i år er på temaet ”Best Practice”. Med konferencens tema ønsker Akademiet at sætte fokus på forskellige aspekter inden for talentudvikling og dele de nyeste erfaringer inden for området. Akademiet har inviteret både nationale og internationale oplægsholdere til at belyse temaet og samtidig får konferencens deltagere mulighed for at dele erfaringer.
 
Indspark til talentudvikling i hverdagen
Det er 2. år, at Akademiet afholder talentkonferencen, som primært er for gymnasiernes talentkoordinatorer og samarbejdspartnere. I løbet af dagen vil der være oplæg fra bl.a. Kgl. Balletchef Nikolaj Hübbe og Direktør for European Talent Center Csilla Fuszek. Der vil desuden være dialogmøder med Områdechef ved Danmarks Evalueringsinstitut Camilla Hutters, Sportslig ansvarlig ved Elite Sports Akademi Århus og Sekretariatschef for Akademiet Øst Nynne Afzelius.
 
Med talentkonferencen skaber Akademiet en begivenhed, hvor talentarbejdet er i fokus, og hvor deltagerne med garanti får nye inputs med hjem til deres daglige arbejde.
 
Talentkonferencen afholdes på Holckenhavn Slot i Nyborg, som kun ligger et stenkast fra motorvejen og en kort taxatur fra Nyborg Station. Klik her for yderligere information og tilmelding.
FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk