Oprettet af Janne Hansen den 25. august 2015

Akademiet i fuld sving

Det nye semester på Akademiet bliver i disse dage skudt i gang. I denne uge er der bl.a. besøg på Odense Teater og Odense International Film Festival på plakatten i det frivillige program, og samtidig tager Årgang 2014 hul på deres obligatoriske program med seminarer om akademiske skriveprocesser.

 
Akademiets efterårssemester 2015 er nu i fuld gang. På programmet er der mere end 50 aktiviteter, når både de obligatoriske seminarer og frivillige aktiviteter sammentælles.
Alene på det frivillige program er der mere en 30 forskellige aktiviteter, som alle har et fagligt fokus. I denne uge kan deltagerne af flere omgange besøge Odense International Film Festival, og i de kommende uger og måneder byder programmet på alt fra besøg på OUH og Biomedicinsk Laboratorium, bag om scenetæppet på Odense Teater, Fysik & Teknologi Camp, workshop ved FN-forbundet, bag om kulisserne i Givskud Zoo til International Camp i London og meget mere.
 
Bredt obligatorisk program
Årgang 2014 kan se frem til et efterår i formidlingskunstens tegn. I løbet af fire seminarer introduceres de til forskellige genre inden for formidling. De skal blandt andet deltage i seminarer om skriveprocesser, om hvordan man bliver en dygtig taler og hvordan man benytter visuelle hjælpemidler. Desuden skal de besøge erhvervslivet og se hvordan for virksomheder formidler deres viden.
 
Årgang 2013 kan se frem til et semester med akademisk fordybelse. De fire seminarer består af bl.a. af besøg i erhvervslivet, forskningsverdenen og en mentorordning.
FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk