Oprettet af Janne Hansen den 22. oktober 2015

International Camp 2015 blev en kæmpe succes

59 akademideltagere fra både Syd, Øst og Midt valgte at bruge deres efterårsferie på at udforske engelsk akademia og kultur på årets Internationale Camp.

 
Traditionen tro blev årets internationale camp afholdt i efterårsferien. Men som noget nyt var International Camp 2015 en fælles aktivitet med deltagere fra Akademiet i både Syd, Øst og Midt. Turen gik til London, og ugen bød på alt fra universitetsbesøg i Oxford og Cambridge til sightseeing, teatertur, museumsbesøg og meget, meget mere. I det tætpakkede program var der selvfølgelig også tid til, at deltagerne selv kunne udforske byen på egen hånd. Resultatet af turen var 59 begejstrede deltagere, der sugede indtryk til sig i den pulserende storby. 
 
Turen har fået rosende kommentarer af deltagerne. I evalueringen skriver en af deltagerne:
 
”Programmet var godt og spækket med en masse fede oplevelser.” 
 
Universitetsstemning i Oxford og Cambridge 
På to endagsture besøgte deltagerne også Englands mest prestigefyldte universitetsbyer Oxford og Cambridge. I begge byer fik deltagerne indblik i, hvordan det er at være studerende på Englands ældste universiteter. På Cambridge var det tilmed alumne fra Akademiet Øst Rebecca Vaa, der havde arrangeret dagen. Rebecca studerer til daglig på King's College i Cambridge. Og netop universitetsbesøgene gjorde, at en af deltagerne blev afklaret i forhold til studievalg. 
 
”Så fedt at besøge Oxbridge! Det fik mig 100% afklaret i forhold til valg af studie.” 
 
Som altid når Akademiets deltagere samles, bliver det sociale dyrket. Der blev hygget, spillet og grint på tværs af afdelingerne. En af deltagerne fra øst udtaler: 
 
”Jeg synes det var sjovt at være sammen med deltagere fra midt og syd. Man fik snakket på kryds og tværs.”
 
Alt i alt var det fem fantastiske dage. Og hvem ved - måske er der nogle af deltagerne fra dette års internationale camp, der viser rundt i Oxford og Cambridge, når Akademiet vender tilbage, for det gør de helt sikkert.
FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk