Oprettet af Janne Hansen den 07. juni 2016

Talentindsats i verdensklasse - Talentkonference 2016

Akademiet for Talentfulde Unge Midt, Syd og Øst inviterer til national talentkonference onsdag den 7. september på Holckenhavn Slot, Nyborg.

Talentindsats i verdensklasse

- hvordan nytter det?

Onsdag den 7. september 2016 kl. 9.30-16.30 på Holckenhavn Slot i Nyborg.

 

Der er en stigende interesse og et stort fokus på talentindsatser i uddannelsesinstitutioner, og med den netop vedtagne gymnasiereform er dette fokus kun blevet større.

Onsdag d. 7. september 2016 kl. 9.30 byder Akademiet derfor velkommen til årets talentkonference, som sætter fokus på talentindsatser i verdensklasse. Med konferencen ønsker Akademiet at øge forståelsen af hvordan og hvorfor talentindsatser nytter. 

Programmet byder både på danske og udenlandske eksperter på området til at holde foredrag og til at forestå dialogmøder, og som afslutning på dagen vil der være mulighed for at styrke netværket med andre talentkoordinatorer og at reflektere over dagens læring i fællesskab.

Akademiet håber meget at se mange rektorer, talentkoordinatorer, samarbejdspartnere m.fl til konferencen, og man er meget velkomne til at videreformidle invitationen til andre, der også har interesse i talentindsatser i uddannelsessystemet.

Sidste tilmelding er mandag den 27. juni 2016. Vi kan desværre ikke garantere, at der er plads til alle, så tilmeld dig gerne så hurtigt som muligt, hvis du vil være sikker på at deltage. Klik her for yderligere information og tilmelding.

Vel mødt!

Akademiet for Talentfulde Unge Øst, Region Syd og Region Midt

 
FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk