Seminar G: Ordbogen.com

 • Onsdag, 18. september 2019 - 12:30 til 15:30
 • Ordbogen.com, Billedskærervej 8, 5230 Odense M, Mødested: Hovedindgangen
 • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
  Årgang: 2018
 • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
 • Sidste tilmeldingsfrist: Torsdag, 15. august 2019 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar G består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder.

Ordbogen A/S - sprogteknologi, iværksættermentalitet & den internationale drøm

Ordbogen A/S er en højteknologisk IT-virksomhed, som med sin grundlæggelse i 2001 på ganske få år er lykkedes med at blive Danmarks førende sprogteknologiske virksomhed. Det er en innovativ virksomhed med et konstant fokus på nye behov og løsninger.

Hos Ordbogen A/S mangler vi aldrig ord - faktisk er det lige omvendt! Med milliarder af opslag i vores onlineordbøger og mange millioner løste opgaver på den digitale undervisningsportal, Grammatip.com, er Ordbogen A/S den største i Skandinavien og arbejder hen imod en internationalisering af vores sprogteknologi.

Ordbogen A/S vil hjælpe brugerne med alt fra ordbogsopslag til læring af nye sprog, forbedring af deres nuværende sproglige færdigheder og kommunikationen på tværs af sproglige og kulturelle barrierer – uanset om brugerne sidder ved deres skrivebord i København, i flyet mod London, slentrer gennem Bangkok eller går i 1. klasse og skal til at lære engelsk.

På besøget hører du om, hvordan Ordbogen A/S arbejder med alt fra forretningsdrift og udvikling af nye og fremtidige IT-løsninger til salg og marketing.

Program

12.30 Velkomme
12.45 Hvem er Ordbogen A/S v/Trine Ibsen, International Marketing Projektleader 
13.15 Præsentationer af forskellige afdelinger
 • Marketing v/Trine Ibsen, International Marketing Projektleader
 • IT v/Malte Borges, Product Owner/UX Designer
 • Marketing v/ Eva-Maria Dietmann, Marketingassistant
 • Write Assistant Henrik Hoffmann, Web Developer
14.00 Pause
14.15 Gruppe diskussion - Stil spørgsmål! 
15.15 Hvad diskuterede I? Giv Ordbogen feedback!
15.30 Tak for i dag 

PRAKTIK: Der er ingen spisepause eller forplejning ved dette seminar, men Ordbogen.com giver en lille pausesnack.

FIND VEJ: Du finder Ordbogen.com her!

AFVIKLER: Kira - tlf. +45 5383 6945 mail: kira@atusyd.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen.

Seminar G 2018
 • Antal deltagere: 30
 • Lærer: JH
 • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk