Oprettet af Kira Setling Rømer den 10. marts 2021

Velkommen til Årgang 2020!

Sidst i februar modtog 170 engagerede og læringslystne gymnasieelever i Region Syddanmark besked om, at de er optaget på ATU | Syd som en del af Årgang 2020. Onsdag den 3. marts og torsdag den 4. marts kunne vi så med stor fornøjelse byde de nytilkomne velkommen til deres toårige talentforløb ved Webinar A: Kickstart & velkomst til ATU | Syd.
 
De nye ATU’ere kan se frem til et forløb, hvor de vil få stillet deres faglige nysgerrighed og deres videbegærlighed, når de sammen skal møde undervisere og forskere fra alle hjørner af videnskabens verden på f.eks. Syddansk Universitet, samt en række af regionens videnstunge virksomheder.
 
På Webinar A: Kickstart & velkomst til ATU | Syd blev de nye ATU’ere introduceret til forløbet og hinanden, og sammen med Adjunkt Jesper Raalskov, fra Institut for Entreprenørskab & Relationsledelse på Syddansk Universitet, blev der gået i dybden med og reflekteret over, hvad det talentfulde menneske og samfund er.
 
Vi ser frem til de næste to år sammen med Årgang 2020, hvor vi her i foråret tager de første spadestik til at gå i dybden med den akademiske verdens både forskellige og forbundne felter, discipliner og videnstilgange.

Følg med på Facebook og Instagram! Så er du sikker på at være helt tæt på alt, hvad der sker til vores seminarer og alle andre aktiviteter vores ATU'ere er involveret i. 

 

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk