Seminar M: EWII

  • Onsdag, 1. november 2023 - 12:00 til 16:00
  • Kokbjerg 30, 6000 Kolding
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra:
    Årgang: 2021
  • Afdeling: - Fyn - Sydjylland
  • Sidste tilmeldingsfrist: Tirsdag, 15. august 2023 - 12:00 - men du skal logge ind først.

Seminar M består af en række forskellige virksomhedsbesøg. På virksomhedsbesøget får du et dybdegående indblik i hvordan en branche og en specifik virksomhed, dens faglighed og organisationsstruktur fungerer. Du hører om, hvordan man omsætter teoretisk viden fra uddannelsesverdenen til praksis i erhvervslivet, når forskellige medarbejdere fortæller om, hvordan deres uddannelsesvalg har udmøntet sig til forskellige karriere og deres specifikke arbejdsopgaver og vidensområder.

Du deltager i ét virksomhedsbesøg, og du vælger selv hvilket alt efter din interesse og hvor der er plads. Vi anbefaler meget, at du ikke lader geografi, men interesse afgøre dit valg mellem de forskellige muligheder. Du skal besøge en anden virksomhed end den, som du besøgte på Seminar G.

EWII – Drevet af nysgerrighed

EWII Koncernen leverer el, vand, varme og fibernet. Deres forretning består af kommercielle selskaber under EWII A/S og forsyningsselskaber under TREFOR Infrastruktur A/S, og har hovedsæde i Trekantområdet. 

I mere end 150 år har EWII været nysgerrige på verden, og arbejder hver dag på at finde nye og bedre måder at løse morgendagens udfordringer på. EWII stiller spørgsmål for at forstå og for at kunne formidle viden. De tør stille spørgsmål til det, andre tager for givet. Og de ser op til alle, der med åbent sind og mod på livet også tør sætte spørgsmålstegn ved de måder, vi lever vores liv på. Den måde vi forbruger på, og ikke mindst hvordan vi passer på miljøet og vores fælles fremtid. 

Deres nysgerrighed driver dem til at komme myter til livs, og udforske de muligheder og løsninger, der findes – eller ikke findes, endnu. Uanset om det drejer sig om el, vand, varme, internet eller fremtidens energi. EWII udvikler, innoverer og deler det, de finder ud af, så vi alle med god samvittighed kan leve ansvarligt, og stadig nyde hverdagen og livet.

Det kræver dygtige medarbejdere at udvikle fremtidens intelligente og bæredygtige energiteknologier og medarbejdere med forskellige fagligheder vil fortælle jer om nogle af de opgaver og udfordringer, de arbejder med. Udfordringerne spænder bredt og kræver, at de er nysgerrige og tør tænke anderledes for spørgsmålene er mange – hvordan klargør man el-nettet til el-bilernes indtog? Hvordan sikrer man rent drikkevand til de fremtidige generationer? Nytter det overhovedet at tænke grønt og hvornår gør man en forskel?

EWII glæder sig til at møde jer og sammen få en lærerig eftermiddag i den gode energis tegn.
 

PROGRAM

kl. 12.00 Velkomst & frokost
kl. 12.30 Introduktion til EWII v/Louise K. Roerslev
kl. 13.15 Hvorfor er EWII et energiselskab med mere kant end de andre? v/Dorthe von Qualen & Carsten Iversen
kl. 14.00 Pause
kl. 14.15 Fremtidens elnet v/Louise Carina Jensen
kl. 14.50 Pausemotion v/Andreas Thoustrup
kl. 15.00 Det vanvittige vigtige grundvand v/Ida Balsby Jakobsen
kl. 15.40 EWII som kommende arbejdsplads? v/Louise K. Roerslev
kl. 16.00 Tak for i dag
 

FORMÅL

Formålet med Seminar M: Virksomhedsbesøg er at få indblik i en specifik arbejdsplads virke, faglighed og kernekompetencer – hvordan omsætter uddannede akademikere deres teori til praksis inden for et fagfelt og hvilke arbejdsopgaver løses der og hvordan. Desuden får vi indblik i de mange forskellige karrieremuligheder, som den enkelte virksomhed rummer..
 

FORBEREDELSE: Orientér dig om hvad EWII er på deres hjemmeside.

PRAKTIK: Ewii giver frokost, så lad madpakken blive hjemme, men husk drikkedunk.

Rygning er forbudt på EWIIs matrikel.

FIND VEJ: Du finder Ewii her!

AFVIKLER: Pia - tlf. +45 2013 1173 eller e-mail pg@faaborg-gym.dk, kontaktes på dagen hvis du bliver forsinket eller forhindret på dagen. 

 

Seminar M 2021
  • Antal deltagere: 15
  • Lærer: JH
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinVær en del af vores netværk