Samarbejdspartnere

ATU | Syd har et stort og stærkt netværk med både erhvervslivet og uddannelsessektoren

Her kan du se en oversigt over vores netværk af uddannelsesinstitutioner, virksomheder og organisationer, som stiller tid og ressourcer til rådighed og dermed er med til at klæde deltagerne på i forhold til deres fremtid. Vi er altid åbent for nye muligheder og spændende nye samarbejder.

Deltagerne i Akademiet for Talenfulde Unge er oplagte kandidater til at læse på en af de længerevarende videregående uddannelser, og vi samarbejder derfor helt naturligt med med uddannelsesinstitutioner i og uden for regionen.

 

 

Akademiet for Talentfulde Unge har Syddansk Universitet tilknyttet som samarbejdspartner, hvilket indebærer et velfungerende samarbejde med alle fakulteter. De forskellige fakulteter stiller undervisning fra forskere og studerende til rådighed på en stor del af Akademiets obligatoriske og valgfrie aktiviteter, hvor deltagerne får muligheden for at få indsigt i de forskellige uddannelser på SDU. Vi besøger også SDU ved Odense Universitetshopital, hvor deltagerne får mulighed for at se forskellige afdelinger, møde personalet og forskere. 

    UNF logo

En stor del af vores valgfri aktiviteter tilrættelægges i samarbejde med folkeuniversitetet og Ungdommens Naturvidenskabelige Forening. 

 

Vi udbyder valgfri aktiviteter i form af livestreams fra Aarhus Universitet. Foredrag livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken til biografer, biblioteker, folkeuniversiteter, kulturhuse, gymnasier og skoler mv. i en lang række byer, hvor deltagerne kan deltage i disse offentlige foredrag i naturvidenskab.

BESTSELLER_LOGO_BLACK | Bestseller A/S       Presse | Kontakt vores presseansvarlige folk her | Sydbank       EWII-logo-green-dots-RGB | EWII A/S          Logoer til ordbogen.com | Centralbibliotek.dk.      OBH Rådgivende Ingeniører - Bygninger til menneskerLogo og designguide — Socialstyrelsen - Viden til gavnOrifarm logo - Juridisk Forening      

Sammen med ovenstående virksomheder har vi afviklet virksomhedsbesøg, hvor deltagerne bliver klogere på erhvervslivet og de forskellige virksomheders faglighed.