LIVESTREAMING | Kunstig intelligens, kunstigt sprog?

Teams | Deltag fra din pc
Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2021, 2022 – men du skal logge ind først.
Afdeling
Fyn
Sydjylland
Sidste tilmeldingsfrist
Søndag, 10. december 2023 - 12:00

Kunstig intelligens, kunstigt sprog?

v/innovatør, entreprenør og professor, Anders Kofod-Petersen, anvendt kunstig intelligens

Vi har i nogen tid været vant til at kunne finde vej ved hjælp af en GPS eller bede Siri om at ringe et nummer op på vores iPhone. Men det er først i disse år, at kunstig intelligens (AI) for alvor gør sit indtog i vores måde kommunikere og være i verden på:

Google forbereder svar på dine søgninger genereret af en kunstig intelligens, A-kasser anbefaler jobsøgende at bruge chatbotten ChatGPT til at få hjælp til ansøgninger og danske virksomheder er lige nu førende i Europa, når det kommer til brug af AI.

Men hvad er kunstig intelligens overhovedet for en størrelse? Hvordan udnytter virksomhederne teknologien bedst muligt? Og bør vi virkelig frygte, at de studerende bliver dummere og at vores arbejdspladser snart overtages af robotter?

Til denne livestream vil Anders Kofod-Petersen, innovatør, entreprenør og professor i anvendt kunstig intelligens, gøre os klogere på, hvad der er op og ned i denne nye, kunstigt intelligente verden.

45 minutters oplæg og 15 minutters spørgsmål.

 

BEMÆRK: Aktiviteten afvikles i samarbejde med Folkeuniversitetet, hvorfor også andre end ATU'ere kan deltage.

PRAKTIK: Du vil få tilsendt link til den virtuelle afvikling af aktiviteten via e-mail.

Du sørger selv for mad og drikkelse til eventuelle pauser.

AFVIKLER: Der er ingen afvikler fra ATU til stede til denne aktivitet, og du skal derfor fjernregistrere dig som deltager. Du fjernregistrerer dig ved at sende en e-mail til camilla@atusyd.dk på dagen, når aktiviteten starter. Forsinkelser og afbud på dagen meldes også til Camilla.

  • Type
    Valgfri