131 Gymnasieelever Sprang ud som Talentfulde Unge

131 glade elever fra Årgang 2011 dimmiterede fra Akademiet ved en festlig begivenhed torsdag d. 16. januar 2014 kl. 17 på Syddansk Universitet.

 

Dimissionen var en hyldest til de unges motivation, engagement og læringslyst. Sideløbende med gymnasiet har de unge deltaget i Akademiets 2-årige program, som består af seminarer om alverdens akademiske emner med det formål at inspirere, udfordre og stimulere de talentfulde unge til at gå den akademiske vej og videreuddanne sig på universitetet.

De 131 elever, som nu er 3.g.’ere, er anden årgang, som dimitterede fra Akademiet Region Syd. Det er den første årgang, hvor de deltagende elever kommer både fra Fyn og en del af Sydjylland samt er en blanding af STX, HHX og HTX-elever.

Dagens program bød selvsagt på diplomoverrækkelse til de talentfulde unge. Desuden var der dimissionstale ved Syddansk Universitets rektor Jens Oddershede, og en yderst velformuleret Bastian Emil Jørgensen fra Middelfart Gymnasiums årgang 2011 holdt en skarp elevtale. Specielt til lejligheden var nogle af Årgang 2011-eleverne gået samme og havde dannet et band, som underholdt publikum med skøn musik. Dimissionen blev sluttet af med en recption, hvor der udover lidt godt til ganen var masser af knus, kram og "vi ses snart igen!" på menuen.

Årgang 2011 overgår nu til Akademiets alumneforening. Akademiet ønsker eleverne held og lykke på deres videre færd ud i livet og uddannelsesveredenen, hvor vi er sikker på at det nok skal gå dem godt! Vi håber desuden at se dem igen i Akademiregi - som tutorer, mentorer og på lang sigt måske endda undervisere.