Byd varmt velkommen til Kia

 

I fremtiden vil staben på Akademiet være udvidet med en studentermedhjælper. Kia Cecilie Korsgaard Sørensen er det nye ansigt ude på aktiviteterne og bag skærmen på sekretariatet.

Kia er 24 år og læser på sidste semester af sin bacheloruddannelse i historie og med tilvalg i organisatorisk kommunikation ved SDU. Hendes primære opgaver på Akademiet vil være at bistå med afvikling af aktiviteter – dvs. obligatoriske seminarer såvel som frivillige arrangementer. Desuden vil Kia hjælpe til på kontoret med blandt andet fremmøderegistrering, evaluering og Facebook.

Kia har tidligere arbejdet som instruktor og mentor ved Institut for Historie, SDU samt som studentermedhjælper for Wilke A/S, hvor hun har beskæftiget sig med evalueringer m.m. Hun bor i Odense, hvor hverdagen er præget af studier og et aktivt udeliv, hvori sejlads og lange ture i skoven er favoritterne.  

Sekretariatet ser frem til et godt samarbejde med Kia. Byd hende hjerteligt velkommen – allerede til næste obligatoriske seminar!!!